طراحی اپلیکیشن
اگر کمی با دقت به تبلیغات تلویزیون ، سایت های اینترنتی و حتی بیلبردهای شهری نگاه کنیم، همه و همه در مورد ابزاری صحبت میکنند که به ما کمک میکند به راحتی خدماتی را که در گذشته بصورت حضوری انجام میشد را بصورت یکپارچه و بعنوان یه آچار همه کاره از آن استفاده کنیم. نمونه های مانند برنامه های بانگداری هوشمند، نرم افزارهای پیام رسان ، نرم افزارهای خدمات شهری و بسیاری دیگر که میتوانید در اطراف خود به راحتی مشاهده کنید که به همه ی اینها در اصطلاح اپلیکیشن می گویند که هر کدام برای انجام کاری طراحی و ساخته شده اند .
اپلیکیشن چیست ؟
برای اینکه بندانیم اپلیکیشن چیست باید در مورد کاربرد آن و همچنین از موارد استفاده آن آگاه باشیم که در زیر به چند نمونه از مهمترین آنها اشاره میکنیم.
اپلیکیشن یا در اصطلاح امروزی که به “نرم افزار” در میان مردم معروف است، کاربردهای مختلفی دارد. مثلا اگر بخواید یک موسیقی را در کامپیوتر گوش دهید، از نرم افزار Jet audio و یا برای تماشای فیلم از KmPlayer استفاده میکنید یا اگر بخواهید تصویر یا عکسی را ویرایش کنید، قطعا به سراغ نرم افزار محبوب فوتوشاپ Photoshop خواهید رفت و یا از همه مهم تر، اگر بخواهید متن و یا سندی را تنظیم کنید به سراغ مجموعه Office خواهید رفت. به همه ی ابزارهایی که در بالا به آن اشاره کردیم، اپلیکیشن یا نرم افزار میگویند که در تعریف آن میتوان به این جمله رسید :
اپلیکیشن ابزاری است که کاربر از آن برای انجام کار یا فرایندی خاص استفاده می نماید و هدف از تولید آن، آسان نمودن فرایندهای سخت و دشوار و همچنین دسترسی سریع و آسان به ابزارهای مورد نیاز است.
در بالا تعریفی از کلیت اپلیکیشن را ارائه کردیم ولی آیا این تعریف برای اپلیکیشن های موبایل هم صدق میکند؟
بله، در تلفن همراه هم می توان نمونه های جالبی از این ابزارها را مورد اشاره قرار داد که روزانه همه ی ما حداقل یکبار با آن برخورد داریم، مثلا اپلیکیشن پیام رسان مانند تلگرام ، واتس آپ ، اپلیکیشن سروش و یا اپلیکیشن درخواست تاکسی مانند اسنپ، تپسی و … که حتی نسخه بین المللی آن مانند اپلیکیشن Uber که روزانه هزاران کاربر را جابجا میکند و از همه مهمتر، اپلیکیشن های بانکی مانند آپ که فرایندهایی مانند پرداخت قبوض، خرید شارژ، انتقال وجه بین بانکی و بسیاری دیگر از کارها را میتوان در آنها انجام داد را میتوان مثال زد که همه ی این ابزارهای به کمک ما آمدند.
با توجه به توضیحات بالا ، قطعا موارد بسیاری به ذهن شما رسیده است که شاید از آنها استفاده کرده باشید و یا کمبود آنها را حس میکنید و ممکن است فکر کنید که اگر این اپلیکیشن طراحی می شد، کمک بزرگی به کسب و کار من می کرد !
اپلیکیشن ها به دو دسته تقسیم میشوند:
- اپلیکیشن موبایل یا تلفن همراه
- اپلیکیشن های دسکتاپ یا کامپیوترهای شخصی
نمونه های موفق طراحی اپلیکیشن موبایل :
بدیهی است که خواسته یا ناخواسته دنیا با سرعت به سمت و سوی موبایل و تکنولوژی های همراه به پیش می رود که در خوشبختانه جایگاه ویژه ای را بین مردم پیدا کرده است و همه روزه شاهد شکوفایی هرچه بیشتر اپلیکیشن های موبایل در این زمینه هستیم .
اپلیکیشن های موفقی همچون اسنپ “اپلیکیشن درخواست تاکسی“دیجی کالا “اپلیکیشن فروشگاهی” شیپور و دیوار “اپلیکیشن خرید و فروش کالای دسته دوم” و نمونه های موفق دیگر که از این راه به درآمد های کلان رسیده و مجموعه ای بزرگ را تشکیل داده اند را می توان نام برد.
طراحی اپلیکیشن تلفن همراه چه نیازهایی را برآورده می کند ؟
هر اپلیکیشن با هدفی خاص و با توجه به بازار هدف خود طراحی و پایه ریزی می شود که ممکن است سیاست های کلان و دید بلند مدتی را دنبال نماید، مثلا اگر قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی در زمینه فروش لباس دارید، قطعا طراحی اپلیکیشن فروشگاهی در این زمینه می توان کمک شایانی به رونق کسب و کار شما کند!
یا اگر مدیر یک رستوران هستید، طراحی اپلیکیشن رستوران میتواند گزینه ی خوبی برای شما باشد تا بتوانید مشتریان خود را بطور ویژه سرویس دهی کنید، مثلا فرض کنید کاربر با یک اپلیکیشن بتواند منو غذا شما را بصورت آپدیت شده (بروزترین قیمت) مشاهده کند و غذای مورد نظر خود را سفارش دهد!
اگر بخواهید میتوانید به مشتریان خود تخفیف بدهید و یا اصلا اگر کاربر بتواند پرداخت هزینه را بصورت آنلاین انجام دهد، چقدر خوشایند خواهد بود؟!…
از مثالهای بالا (اپلیکیشن رستوران) میتوان برای کسب و کارهای دیگر نیز استفاده نمود و کاربردیترین شکل ممکن را برای آن متصور شد و در نهایت یک اپلیکیشن تمام عیار برای ارائه به مشتری نهایی خود داشته باشید و اینگونه کسب و کار خود را با کمترین هزینه رونق ببخشید .
هزینه طراحی اپلیکیشن چقدر است ؟
همانطور که میدانید، طراحی اپلیکیشن با هدفی خاص و برای دسته ای خاص از افراد طراحی می شود تا کاری را انجام دهد.
هزینه طراحی اپلیکیشن نیز بر اساس این نیازها و این قابلیت های برآورد خواهد شد و در نگاه اول نمی توان برای اپلیکیشن ها قیمتی در نظر گرفت و باید نیازسنجی و برآورد زمانی گردد و در نهایت قیمت طراحی اپلیکیشن مورد نظر شما اعلام گردد.
پشتیبانی از اپلیکیشن موبایل پس از طراحی چگونه است ؟
ما می دانیم که کارفرما (شما) با تکیه بر دانش طراحی و برنامه نویسی، مجری مورد نظر خود را انتخاب می کند که بر اساس همین اعتماد، توقع پشتیبانی فنی از اپلیکیشن را انتظار دارد و می بایست بصورت تمام و کمال صورت پذیرد .
تیم طراحی اپلیکیشن کدیزاین با توجه به دانش فنی بالا و تیم باتجربه خود این تضمین را به شما می دهد که پس از طراحی اپلیکیشن تلفن همراه شما، به مدت یک سال بصورت مداوم یاری گر شما باشد و در تمامی مراحل در کنار شما بماند تا هدف شما از این سرمایه گذاری را محقق نماید.
چگونه میتوانم اپلیکیشن تلفن همراه خود را سفارش دهم ؟
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، برای طراحی یک اپلیکیشن باید نیازسنجی در مورد آن بوجود آیند تا بهترین پیشنهاد را به شما ارائه نماییم که این مورد می تواند بصورت تلفنی و یا مراجعه حضوری انجام پذیرد.
جهت دریافت مشاوره رایگان طراحی اپلیکیشن ، با شماره دفتر مرکزی طراحی اپ تماس حاصل نمایید :
- دپارتمان طراحی: 6425 0098 099
- ارتباط با مدیریت: 3936 585 0912
و یا از طریق پست الکترونیکی info[at]sitecodesign.ir با ما در ارتباط باشید.
برنامه نویسی نرم افزارهای موبایل یکی از تکنولوژی های نو ظهور و مناسب برای برندینگ و افزایش خدمات بیشتر به مشتریان و حفظ آنان و پیشرو بودن در میان رقبا خواهد بود. موبایل های هوشمند حضور همیشگی در کنار کاربرانشان دارند و در طول روز با آنها خواهند بود. قرار گرفتن در این فضای شخصی و محرمانه کاربران برای تجارت امروز اهمیت زیادی دارد.
با طراحی اپلیکیشن موبایل قادر خواهید بود:
- ارتباط دوسویه قوی با مشتری داشته باشید.
- در میان رقبا بهتر از پیش دیده شود.
- راه های جدید و آسان تر ارائه خدمات برای مشتری فراهم کنید.
- در فضای خصوصی آن ها حضور همیشگی داشته باشید.
- در بازار رقابتی از رقبای خود پیشی بگیرید.
- کیفیت کاربری بی همتا نسب به موبایل سایت ها برای مشتریان فراهم نمایید.
- راه های ارتباطی خود را افزایش دهید.
- برند خود را بیشتر از پیش مطرح کنید.